I går var nettet fyldt med nyheden om UK’s første 3D horror film. I dag får vi så en teaser at se.

Da filmen ikke går i produktion før til vinter, skal vi nok ikke regne med at noget af dette kommer med i den endelige film. Og det er selvfølgelig heller ikke i 3D, men det giver os et indblik i stilen, de har tænkt sig at lægge for filmen.

Klik på billedet nedenfor for at se en teaser til ‘Elfie Hopkins and the Gammons’.

Kilde: http://www.quietearth.us/articles/2009/07/09/Teaser-for-first-Brit-3d-horror-flick-ELFIE-HOPKINS-AND-THE-GAMMONS#extended

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.