Den sjove vampyrkomedie What We Do in the Shadows får sin egen serie. Den får premiere på HBO Nordic i marts 2019. Du kan læse mere om serien og se teaser traileren her på siden.

What We Do in the Shadows har nærmest opnået kultstatus inden for vampyr horror-comedy. Egentlig er den vel vampyr-svaret på den brilliante zombiegyser-komedie Shaun of the Dead.

Elskede du også Taika Waititi og Jemain Clements vampyrkomedie What We Do in the Shadows, så er der rigtig gode nyheder. Du kan nemlig nu se frem til en serie-udgave, der får premiere på HBO Nordic i marts.

Serien følger samme mockumentary-stil som filmen og handler om tre vampyrer, der bor i New York. Godt nok påstår IMDb lige nu, at den stadig skulle foregå i Wellington, New Zealand (præcis som filmen). Men eftersom det er den amerikanske FX Networks, der producerer serien, skal vi nok forvente, at historien er flyttet med til USA.

Serien er skabt af Jermaine Clement og Taika Waititi

Ja, bare rolig, det er Jemaine Clement og Taika Waititi, der selv har skabt serien. Præcis som det var denne duo, der både skrev og instruerede filmen.

Og de spillede også to af hovedrollerne som henholdsvis Viago (Taiki Waititi) og Vladislav (Jemaine Clement). Førstnævnte var en sød og følsom vampyr, mens sidstnævnte var af den mere ligefremme og ret brunstige type.

Siden What We Do In the Shadows har især Taika Waititi haft travlt med blandt andet at instruere Marvel-filmen Thor: Ragnarok (2017), der fik massiv succes. Ikke mindst takket være netop Waititis skønne (og ret skæve) humor.

Det bliver da også umiddelbart Taika Waititi, der skal instruereserien, mens Jemaine Clement – der især også er kendt som medskaber af komedieserien Flight of the Conchords – skriver til serien.

Serien får verdenspremiere på South by Southwest (SXSW), der løber 8.-17. marts 2019. En anden interessant vampyr-agtig serie, der også får premiere på SXSW, er NOS4A2, der er baseret på Joe Hills bog af samme navn. Joe Hill er søn af gysermesteren Stephen King.

Sæson 1 af What We Do In the Shadows på HBO Nordic

Der kommer 10 halvtimes afsnit af What We Do in the Shadows til sæson 1 af tv-serien på HBO Nordic. Går alt vel, kommer der uden tvivl mange flere.

What We Do In the Shadows serien får premiere på FX i USA den 27. marts 2019, men herhjemme bliver det HBO Nordic, der viser serien. Vi har dog endnu ikke den præcise dato.

Blandt de medvirkende i What We Do In the Shadows serien ses Kayvan Novak (Early Man), Matt Berry (The IT Crowd), Natasia Demetriou (Year Friends) og Harvey Guillen (The Magicians).

Indtil serien får premiere, kan du jo varme op ved at se den oprindelige What We Do In the Shadows film. Og så naturligvis også traileren, der netop er udkommet.

Læs vores anmeldelse af What We Do In the Shadows sæson 1 her >

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg