Debutanten Matthijs van Heijningen Jr. instruerer, og udover bl.a. Mary Elizabeth Winstead og Joel Edgertonen medvirker masse skandinaviske skuespillere – heriblandt vores egen Ulrich Thomsen.

Plottet er følgende:

Antarktis er et helt specielt kontinent med en bjergtagende skønhed. Men det er også hjem for en isoleret forskerstation, hvor en opdagelse, der kan have uanede videnskabelige muligheder, bliver et spørgsmål om overlevelse, da et rumvæsen bliver udgravet af et hold af internationale videnskabsfolk.

Palæontologen Kate Lloyd er taget på sit livs ekspedition og hun slutter sig til en gruppe norske forskere, der har fundet et rumskib begravet i isen. Kate finder en organisme, som i første omgang ikke ser ud til at have overlevet styrtet for æoner af år siden. Men nu vågner den op!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg