Der er nu kommet lidt flere informationer på bordet om plottet til både ‘3: Genesis’ samt ‘[REC]4: Apocalypse’.

De to kommende [REC] film kommer til at tage en drejning ift. de to første film – dog uden at gå helt væk fra konceptet, som filmserien er kendt for; Nemlig at vise alt via ‘First-person’-videokameraet.

‘[REC]3: Genesis’ kommer til at omfatte begivenhederne fra de to første film, men denne gang foregår det flere kilometer væk fra den oprindelige bygning. Derudover kommer noget af handlingen til at foregå i fuldt dagslys, hvilket burde give et lidt friskere pust til filmserien.

Virussen har nu forladt bygningen, men den tredje film får draget de to forrige films historier sammen med mere baggrundshistorie og lægger samtidig op til den fjerde film.

‘[REC]3: Genesis’ er planlagt til udsendelse i 2011, mens ‘[REC]4: Apocalypse’ skulle komme ud i 2012.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.