I går blev teaser traileren til ‘Paranormal Activity 2’ lagt online på det officielle website.

Starten af teaseren afslører slutningen af den første film, men den har de fleste gyserfans vel efterhånden fået set alligevel.

‘Paranormal Activity 2’ instrueres af Tod Williams (Door in the Floor), og indtil videre er der kun afsløret en enkelt medvirkende, nemlig Katie Featherston fra den første film.

Filmens danske premieredato står indtil videre angivet som 21. oktober 2010, men da den amerikanske premiere er 22. oktober, så tvivler vi på denne dato. Det bliver til gengæld spændende at se, hvordan den vil klare sig oppe imod ‘Saw VII’, som har premiere i USA samme dag. Der bliver kamp til stregen!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.