Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix juli 2019.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af juli 2019 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i juli 2019, og titlerne kan blive forsinket.

The Endless (2018)

Premiere 1. juli 2019
Som børn undslap de en ufo-dødskult. Som voksne søger de to brødre efter svar, da et gammelt videobånd dukker og sender dem tilbage til stedet, hvor det hele begyndte.

Læs vores anmeldelse af The Endless >

Mama (2013)

Premiere 1. juli 2019
For 5 år siden forsvandt de to søstre Victoria og Lilly sporløst fra deres hjem i forstaden. Deres onkel Lucas og hans kæreste Annabel har i al den tid desperat forsøgt at finde dem, men da pigerne helt utroligt bliver fundet i live i en gammel hytte, begynder Victoria og Lilly at overveje, om de har inviteret andre med indenfor. Annabel forsøger at give pigerne et normalt liv, men hun bliver efterhånden overbevist om, at en ondskab er til stede i deres hus. Er det bare pigerne, der lider af stress? eller er det et spøgelse, som har besat huset? Og hvordan overlevede pigerne alle de år alene?

Læs vores anmeldelse af Mama >

A Stranger in Town (1998)

Premiere 1. juli 2019
En teenagedreng er opsat på at finde ud af, hvorvidt en vagabond, der dater hans mor, står bag en række udsædvanlige hændelser – herunder mord.

The Dark Crystal / Den sorte krystal (1982)

Premiere 1. juli 2019
I denne mytiske fortælling får Jen, den sidste af gelflingerne, til opgave at reparere Sandhedens Krystal, der efter at være revnet forårsager et rædselsregime.

Stranger Things: Sæson 3 (2019)

Premiere 4. juli 2019
Velkommen til sommeren 1985 i Hawkins. Alt er på spil. Og de er de eneste, der kan stoppe det… sommeren, der kommer til at ændre alting.

Læs vores anmeldelse af sæson 3 > 

iZombie: Sæson 4

Premiere 4. juli 2019
En lægestuderende, som forvandles til en zombie, forsøger at bevare sin menneskelighed ved at spise hjerner og opdager en evne til at opklare forbrydelser.

The Nun (2018)

Premiere 7. juli 2019
Præsten Father Burke bliver sammen med den kommende nonne, Sister Irene, sendt til Rumænien for at undersøge det mystiske dødsfald af en nonne. Her finder de hurtigt ud af, at der er nogle uhellige hemmeligheder i Rumænien. De må kæmpe for livet og deres sjæle, da de kommer op imod en ond kraft i form af den dæmoniske nonne fra The Conjuring 2 / Nattens dæmoner 2.

Læs vores anmeldelse af The Nun >

Cities of Last Things (2018)

Premiere 11. juli 2019
I denne dystopiske fortælling i omvendt kronologisk rækkefølge tager en mand med en problemfyldt fortid hævn over de personer, som har gjort ham uret mange år tidligere.

Læs vores engelske anmeldelse >

Kidnapping Stella (2019)

Premiere 12. juli 2019
En kvinde bliver kidnappet på gaden. Hun er bundet og kneblet, men bruger sine begrænsede ressourcer på at forpurre sine to maskerede bortføreres veltilrettelagte plan.

Læs vores anmeldelse > 

R.I.P.D. (2013)

Premiere 14. juli 2019
En dræbt politimand føjes til en gruppe af udøde betjente, der arbejder for Rest in Peace-afdelingen. Sammen skal de forsøge at opspore hans morder.

Secret Obsession (2019)

Premiere 18. juli 2019
Jennifer er ved at komme sig efter et trauma, men er stadig i fare, da hun vender tilbage til et liv, som hun ikke kan huske.

Læs vores anmeldelse af Secret Obsession >

Typewriter: Sæson 1 (2019)

Premiere 19. juli 2019
Da en familie flytter ind i et hus, der efter sigende er hjemsøgt, bestemmer en gruppe unge venner sig for at undersøge sagen.

Læs vores engelske anmeldelse >

Blade Runner 2049 (2017)

Premiere 22. juli 2019
30 år efter begivenhederne i den første film opdager en ny blade runner, K, en hemmelighed, der har potentiale til at efterlade det fremtidige samfund i ruiner. K kommer på sporet af en tidligere blade runner ved navn Rick Deckard, som har været forsvundet i 30 år, og som måske har nøglen til at forhindre katastrofen.

Læs vores engelske anmeldelse af Blade Runner 2049 >

A Ghost Story (2017)

Premiere 23. juli 2019
Komponisten C dør efter en påkørsel udenfor sit og kærestens hus i Texas. Kæresten M identificerer ham på lighuset og kører hjem, hvorefter C rejser sig som et spøgelse i sit ligklæde og følger efter hende. Der er hypnotisk nærvær i forholdet mellem M og det stakkels spøgelse, der dog hverken kan kommunikere med eller trøste sin elskede. Tiden går, M flytter ud, nye lejere flytter ind, og spøgelset bliver tvunget ud på en rejse, der transcenderer tid og rum.

Another Life: Sæson 1 (2019)

Premiere 25. juli 2019
Astronauten Niko Breckenridge og hendes unge besætning kommer ud for stor fare, da de tager på en højrisikomission for at udforske, hvor en fremmed genstand stammer fra.

Læs vores engelske anmeldelse af Another Life >

Eerie (2018)

Premiere 26. juli 2019
Da en elevs selvmord ryster en katolsk pigeskole, bliver klosterets frygtelige fortid afsløret med hjælp fra en clairvoyant vejleder og et spøgelse.

Læs vores engelske anmeldelse af Eerie >

Girls With Balls (2018)

Premiere 26. juli 2019
Strandet i en skov og begloet af nogle særdeles uhyggelige jægere – dette kvindelige volleyballhold stiller op til deres livs farligste kamp.

Læs vores engelske anmeldelse af Girls With Balls >

Sønnen / The Son (2019)

Premiere 26. juli 2019
Lorenzo, en 50-årig bohemisk maler, glæder sig til at få en søn med sin nye kone. Men under graviditeten bliver hun besat af at tage sig af barnet, så hun isolerer det fra omverden og dets far.

Læs vores engelske anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg