Den James Wan producerede gyserfilm Lights Out er baseret på kortfilmen af samme navn, der tog internettet med storm i 2013. Nu er der kommet en trailer og en plakat til filmen.

Filmen handler om et mystisk væsen, der kun viser sig i mørket. Normalt hører vi om børn, der har usynlige venner, men i Lights Out er det barnets mor, der har det!

Når Rebecca flyttede hjemmefra, troede hun, at hun ville komme væk fra hendes barndomstraumer. Da hun voksede op, var hun aldrig helt sikker på, hvad der egentlig skete, når hun slukkede lyset… og nu oplever hendes lillebror Martin de samme ting – en række uforklarlige hændelser med et frygtindgydende væsen, der har en mystisk kobling til deres mor Sophie.

Lights Out får dansk biografpremiere den 21. juli 2016.

Se traileren nedenfor. Læs vores anmeldelse her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg