I august 2015 kom kortfilmen ‘Selfie From Hell’, der slog alle rekorder med ca. 17 millioner visninger. Nu laves den som spillefilm.

Tyskerne Meelah Adams og Erdal Ceylan, der lavede kortfilmen – og førstnævnte spillede hovedrollen – er blevet kontaktet af canadiske Industry Works Studios, der også stod bag American Mary, og de skal nu lave en spillefilmsversion.

Selfie From Hell handler om en kvinde, der vil lave den perfekte selfie til sin kæreste. Men hun er ikke alene…

Vi ved endnu ikke hvilke skuespillere, der skal medvirke, eller hvornår filmen skal udkomme.

Vi følger udviklingen her på Heaven of Horror.

Se kortfilmen nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg