Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix maj 2019.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af maj 2019 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i maj 2019, og titlerne kan blive forsinket.

Acts of Vengeance (2017)

Premiere 1. maj 2019
Da advokaten Frank Valeras kone og datter bliver myrdet, beslutter han at holde op med at tale, indtil han har sørget for, at deres morder har fået sin straf. I forbindelse med at Frank undersøger gerningsstedet, finder han en hjemløs mands containerbolig og begynder at lede efter manden, der måske har været vidne til mordet på hans familie.

Hardcore (2016)

Premiere 1. maj 2019
Du husker ingenting. Hovedsageligt fordi du lige er blevet bragt tilbage fra de døde af din kone. Hun fortæller dig, at dit navn er Henry. Fem minutter senere bliver du skudt på, din kone bliver kidnappet og du er nødt til at tage af sted med det samme for at kunne redde hende. Men hvem tog hende? Du finder ud af, at hans navn er Akan, og at han er en magtfuld krigsherre med en hær af lejesoldater og en plan for at overtage verdensherredømmet. Du er også i en fremmed by, Moskva, og alle ønsker dig død. Alle bortset fra en mystisk fyr kaldet Jimmy. Han er tilsyneladende på din side. Hvis du kan overleve dette sindssyge trip og løse mysteriet, kan du finde sandheden om din identitet. Hardcore er filmet i POV (Point Of View), dvs. hele filmen ses gennem Henrys øjne.

I Am Legend (2007)

Premiere 2. maj 2019
Da en virus gør den menneskelige race til en flok blodtørstige mutanter, er videnskabsmanden Robert Neville civilisationens eneste håb.

Hellboy (2004)

Premiere 2. maj 2019
Denne hæsblæsende fantasyfilm fortæller den mørke historie om en karismatisk dæmon, som nazisterne har sat på Jorden for at terrorisere resten af verden.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019)

Premiere 3. maj 2019
Den enlige mor Liz falder for Ted Bundy og nægter i årevis at tro på sandheden om hans forbrydelser. Et drama baseret på en virkelig historie.

Læs vores anmeldelse her > 

Jo Pil-ho: The Dawning Rage (2019)

Premiere 3. maj 2019
En korrupt betjent på flugt fra en intern undersøgelse går modvilligt sammen med en trodsig teenager for at afdække en sammensværgelse – før det er for sent.

Læs vores engelske anmeldelse af Jo Pil-ho > 

Lucifer: Sæson 4 (2019)

Premiere 8. maj 2019
Det er kedeligt at være Helvedes herre, så Djævelen flytter til Los Angeles, åbner en natklub og bliver makker med en kriminalbetjent.

Tank 432 (2015)

Premiere 8. maj 2019
En gruppe lejesoldater, som er på flugt og uden noget sted at skjule sig, bliver omringet af en uidentificeret fjende. Mens kuglerne fyger om ørene på dem og deres forfølger nærmer sig, fortsætter de jagten efter et sikkert sted at søge tilflugt. Den eneste måde, de kan overleve på, er at skjule sig inde i en forladt kampvogn, som den uerfarne soldat Reeves opdager. Men da de sidder inde i vognen, opdager de, at lugen har sat sig fast, og der er ingen anden vej ud. Mens de desperat leder efter en måde at slippe væk på, gør de et chokerende fund af fortrolige sagsmapper på snesevis af soldater. Deriblandt er deres egne navne. Selv om der er nye afsløringer inde i tanken, og de kæmper for at holde styrkerne ude, ved de ikke, at den virkelige fjende allerede er iblandt dem, spærret inde i kampvogn 432.

Læs vores anmeldelse af Tank 432 på heavenofhorror.com >

The Society: Sæson 1 (2019)

Premiere 10. maj 2019
En gruppe teenagere kæmper for at overleve, efter at de på mystisk vis er blevet transporteret til en kopi af deres rige hjemby – blot uden spor af deres forældre.

Læs vores engelske anmeldelse af The Society >

Snemanden (2018)

Premiere 12. maj 2019
Vinterens første sne er faldet og Harry Hole, vicekommissær ved drabsafdelingen, efterforsker en sag om en forsvunden kvinde, som får ham til at frygte, at en seriemorder er aktiv igen. Med hjælp fra en yderst begavet politiaspirant begynder han at forbinde en række gamle, uopklarede sager med den nye i forsøget på at komme den bestialske morder i forkøbet inden næste snefald.

Læs vores anmeldelse af Snemanden >

The Unborn (2009)

Premiere 16. maj 2019
Da hun martres af skræmmende syner om natten og af en lille drengs spøgelse om dagen, beder en teenager en åndelig vejleder om hjælp i denne uhyggelige thriller.

Læs vores anmeldelse af The Unborn > 

Dødens Gab 3 (1983)

Premiere 16. maj 2019
Da en baby-hvidhaj finder vej ind i forlystelsesparken, beholder chefen den til en ny udstilling – men snart kommer dens vrede mord for at lave ravage.

The Rain: Sæson 2 (2019)

Premiere 17. maj 2019
I en verden hvor naturen forandrer sig, og hvor virussen gradvis bliver mere og mere farlig, og hvor ingen kan være sikre på, hvem der er en allieret eller en fjende, bliver solidaritet og loyalitet blandt gruppens medlemmer sat på den ultimative prøve. 

Læs vores anmeldelse af The Rain sæson 2 > 

See You Yesterday (2019)

Premiere 17. maj 2019
C.J. og Sebastian er bedste venner fra high school og har talent for videnskab. De bruger al deres tid på deres seneste hjemmelavede opfindelse: rygsække, der gør det muligt at rejse i tiden. Men da C.J.’s ældre bror Calvin dør efter et sammenstød med politiet, beslutter den unge duo sig for at bruge deres ufærdige teknologi i et desperat forsøg på at redde Calvin.

Læs vores engelske anmeldelse af See You Yesterday >

12 Monkeys: Sæson 3

Premiere 19. maj 2019
I en post-apokalyptisk fremtid bruger en tidsrejsende sine kræfter til at vende tilbage til nutiden og forsøge at stoppe den plage, der er ved at udrydde menneskeheden.

Slasher: Sæson 3

Premiere 23. maj 2019
Hærgende seriemordere efterlader et blodbad bag sig, mens deres næste ofre kæmper for at overleve denne gyserserie.

Slasher Sæson 3

The Perfection (2018)

Premiere 24. maj 2019
Et musikalsk vidunderbarn med problemer (Allison Williams fra Get Out) opsøger den nye stjerneelev på sin gamle skole (Logan Browning), hvilket får chokerende konsekvenser i denne elegante og skræmmende spændingsfilm, der var den mest omtalte film på Fantastic Fest i 2018.

Læs vores anmeldelse af The Perfection >

Rim of the World (2019)

Premiere 24. maj 2019
Fire unge outsidere på lejrtur må overvinde deres frygt og sammen redde verden under en invasion fra rummet.

Læs vores anmeldelse af Rim of the World

Høj sø: Sæson 1 (2019)

Premiere 24. maj 2019
Mystiske dødfald på et luksusskib med kurs fra Spanien til Rio de Janeiro i 1940’erne afslører hemmeligheder omkring to søstre, der rejser sammen.

What/If: Sæson 1 (2019)

Premiere 24. maj 2019
I denne neo-noirthrillerserie accepterer et nygift par uden penge et indbringende, men moralsk tvivlsomt, tilbud fra en mystisk, kvindelig godgører.

Læs vores engelske anmeldelse af What/If >

Svaha: The Sixth Finger (2019)

Premiere 30. maj 2019
En præst, der studerer religiøse kulter, beder en buddhistisk munk om hjælp i efterforskningen af en ny gruppe med en mystisk baggrund.

Læs vores engelske anmeldelse af Svaha >

Personal Shopper (2017)

Premiere 30. maj 2019
Maureen arbejder som personlig tøjindkøber for en manisk A-liste-berømthed. Maureen er frustreret over sit arbejde og opholder sig egentlig kun i Paris for at komme i forbindelse med sin afdøde tvillingebror. Som tiden går, ser ‘kontakten’ stadig mere usandsynlig ud, men så begynder Maureen at modtage gådefulde tekstbeskeder fra en ukendt afsender.

Læs vores anmeldelse af Personal Shopper >

Døden sælger – Sæson 1 (2019)

Premiere 31. maj 2019
Den brasilianske tv-kendis og politiker Wallace Souza beskyldes for at stå bag de voldelige forbrydelser, som han selv rapporterede om og protesterede imod.

Læs vores engelske anmeldelse af Døden sælger (Killer Ratings) >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg