En trailer samt castet bliver annonceret inden længe. Filmen er skrevet af instruktøren selv i samarbejde med Colin o’ Donnell, som også var med til at skrive ‘Salvage’.

Plottet:

Mal og Joanne Stead har det hele. Et dejligt hjem. God karriere. To dejlige børn, Shaun og Neve. Men da Shaun bliver kidnappet fra deres have en dag, ændres parrets liv for evigt. Femten år senere, global tørke har udtørret jorden fuldstændigt. Storbritannien er uigenkendelig. Milliarder er døde. UK er evakueret, men Steads har opholdt sig i deres hjem, da de håber Shaun en dag vil returnere. Da de til sidst ikke kan klare sig længere og Neve’s liv er i fare, beslutter Mal og Joanne at vove sig ud for at finde vand. Men med lovløse folk, der patruljerer motorvejene, og en større ondskab der kommer frem om natten, står Steads familien over for en kæmpe opgave for at kunne komme hjem i live.

Kilde: Quiet Earth

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.