Den amerikanske genindspilning af den fillipinske spøgelseshistorie ’Sigaw’ skulle efter sigende være en af de sjældne film, hvor den nye version er blevet bedre modtaget end den originale.
Filmen er produceret af Vertigo, instrueret af den originale films instruktør Yam Laranas, og den har Jesse Bradford i hovedrollen. ‘The Echo’ blev fremvist til Cannes filmfestivalen, men desværre har der ikke været nogle købere til det brede marked, så den kommer kun i biografen i Sydkorea og Rusland. Vi andre må nøjes med en DVD/Blu-ray, som udkommer på region 1 den 10. november.
Historien handler om den unge tidligere indsatte, Bruce, der flytter ind i hans afdødes mors gamle lejlighed, hvor han finder ud af, at hans nabo er en politibetjent, der groft mishandler sin kone og datter. Da Bruce forsøger at gribe ind, bliver han fanget i en forbandelse.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.