På tirsdag den 4. juni 2013 viser TV3+ det første afsnit af serien ‘Bates Motel’ med bl.a. Vera Farmiga (Orphan, The Departed), Freddie Highmore (Charlie and the Chocolate Factory, Finding Neverland), Max Thieriot (House at the End of the Street), Olivia Cooke (Blackout), Nicola Peltz (The Last Airbender), Nestor Carbonell (Lost, The Dark Knight Rises) og Mike Vogel (Pan Am).

Efter sin mands død køber Norma Bates et motel i udkanten af ​​den idylliske kystby White Pine Bay, for at få en frisk start. Men Norma og hendes søn Norman opdager hurtigt, at den lille by ikke er helt, som den ser ud på overfladen. De ​​lokale er ikke så hurtige til at lukke dem indenfor og dele deres hemmeligheder. Men Bates-familien lader sig ikke blive skubbet rundt med, og de vil gøre hvad som helst for at overleve – og for at beskytte deres egne hemmeligheder.

Se ‘Bates Motel’ hver tirsdag kl. 22 fra den 4. juni 2013.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.