Ligesom sidste år vælger TV 2 Zulu at vise en række serier som alternativ til en julekalender. Èn af dem er Under the Dome, som er baseret på en bog af Stephen King og produceret af Steven Spielberg.

På mandag den 1. december 2014 starter TV 2 Zulu altså med at vise sæson 2 af Under the Dome. Det vil sige, at alle 13 afsnit bliver vist mandag til torsdag i uge 49 – hver aften fra kl. 21.00.

I seriens sæson 2 er der gået to uger, siden kuplen omkring den søvnige by Chester’s Mill sænkede sig over byen og vendte op og ned på indbyggernes liv. Nu kæmper alle for overlevelse, og samtidig svinder ressourcerne hastigt ind. Indbyggerne søger svar på, hvad kuplen betyder, og hvor den kommer fra.  I det kaos, der hersker under kuplen, begynder tilliden hurtigt at forsvinde mellem indbyggerne, for hvem kan de stole på, og hvem skal de holde med i den magtkamp, der udspiller sig i den isolerede by?

Man kan alternativt vælge at se serien på TV 2 PLAY, hvor man har mulighed for at se begge sæsoner samlet. Søndag 30. november kan man se Under the Dome – bag kameraet, der lægger op til sæson 2 og interviewer seriens stjerner og skabere.

Vi har allerede smugkigget sæson 2, da vi var i USA i sommers, og der blev ikke vist særligt gode takter. Men de trofaste fans er nok ret ligeglade med vores mening. 😉

Overraskende nok er en sæson 3 bestilt af CBS, der sender serien i USA, så serien vender tilbage derovre til sommer næste år.

UnderTheDome_DVD

Køb DVD boks med alle 3 sæsoner her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg