Plottet lyder:

En snestorm nærmer sig, mens et sidste fly letter. Flyet rapporter pludselig til kontroltårnet, at begge piloter er døde, mens det langsomt svindende antal passagerer på flyet ønsker, at de aldrig havde forladt jorden.

‘Airborne’ er instrueret af Dominic Burn (Cut), og de medvirkende tæller bl.a. Mark Hamill (Star Wars-serien), Julian Glover (Mirrors, Empire Strikes Back), Sebastian Street, Gemma Atkinson og Alan Ford (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch).

Filmen udkommer på dansk dvd 5. marts 2013.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.