Med kun et par måneder til den danske biografpremiere, er der nu kommet en trailer ud til Lars Von Triers katastrofefilm ‘Melancholia’.

‘Melancholia’ handler om to søstres venskab, der lige så stille er ved at glide fra hinanden, alt imens en planet ved navn Melancholia er på kollisionskurs mod Jorden.

Filmen har premiere i de danske biografer 26. maj 2011, og stjernecastet består af bl.a. Alexander Skarsgård, Kirsten Dunst, Kiefer Sutherland, Stellan Skarsgård, John Hurt, Charlotte Gainsbourg, Charlotte Rampling, Brady Corbet, Udo Kier m.fl.Efter at have set traileren, er vi lidt i tvivl, om det er en film, vi skal dække her på Heaven of Horror, men lad os nu lige se det lidt an.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.