Læsetid ca. < 1 minut

The Conjuring 3 skal ikke instrueres af James Wan, der ellers har instrueret de to første film.

The Conjuring 3 får nye (og ret uprøvede) kræfter i form af Michael Chaves, der har instrueret den kommende The Curse of La Llorona. Tidligere har Chaves kun instrueret en kortfilm, og den kommende The Conjuring-film bliver altså kun hans anden spillefilm.

James Wan kommer stadig til at være involveret i The Conjuring 3 som producer. Han vil derfor stadig være beslutningstager, når det gælder overordnede elementer af filmen.

Michael Chaves skulle være håndplukket af Wan, da de har arbejdet sammen før. Det var på netop The Curse of La Llorona der får premiere i de danske biografer den 2. maj 2019.

Da Wan mødte Chaves

James Wan udtaler:

“Da jeg arbejdede tæt med Chaves på The Curse of La Llorona, lærte jeg ham at kende som filmskaber. Chaves’ evne til at bringe følelser til en historie, og hans forståelse af stemning og uhygge, gør ham til det perfekte valg til at instruere den næste The Conjuring-film.”

The Curse of La Llorona er ikke en del af The Conjuring-universet, der også tæller en række spin-off film. Læs mere om hele The Conjuring-universet her >

David Leslie Johnson-McGoldrick, der var med på forfatterholdet til The Conjuring 2, er i fuld gang med at skrive The Conjuring 3. Historien vil igen fokusere på de paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren.

Patrick Wilson og Vera Farmiga vender endnu engang tilbage i deres vante roller som Warren-ægteparret.

Filmen forventes at få premiere i 2020.