Den nye omgang af den meget populære sci-fi serie The X-Files, der består af 6 afsnit, får premiere på FOX i USA den 24. januar 2016 kl. 22.

Skaberen bag The X-Files, Chris Carter, har fået begge hovedroller Gillian Anderson og David Duchovny til at vende tilbage – samt Mitch Pileggi som Walter Skinner og William B. Davis som The Smoking Man.

Hvornår den danske premiere bliver, ved vi endnu ikke. Men der er en chance for, at de danske tv stationer godt ved, at denne serie kan få gode seertal og derfor bliver nødt til at indkøbe den snarest.

Opdatering: X-Files får premiere på Viaplay den 28. januar 2016.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg