True Detective instruktøren Cary Fukunaga er nu droppet ud af genindspilningen af miniserien IT, da han og New Line ikke kunne blive enige om hverken vision eller budget. Cary ville gerne filme i New York, som er noget dyrere end resten af USA, og det ville New Line ikke være med til.

Derudover er der rygter om, at det ikke ligefrem har hjulpet, at Poltergeist remaket er delvist floppet, og de brugte jo en klovn i store dele af deres marketing, hvilket IT også vil komme til. Så det er muligt, at New Line har fået lidt kolde fødder om projektet.

Alt dette vil sige, at produktionen af IT nu bliver forsinket på ubestemt tid…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg