Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i april 2018.

Listen over film og serier på Netflix i april 2018 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

JAWS

Premiere 1. april 2018
Da en umættelig, stor hvidhaj terroriserer Amity Island, forsøger en politichef, en oceanograf og en gråsprængt hajjæger at ødelægge dyret.

FIRST KILL

Premiere 1. april 2018
En børsmægler tager sin unge søn med på en jagttur tilbage til den by, hvor han voksede op, men tingene tager en farlig drejning, da de bliver vidne til en forbrydelse.

DEEP RED

Premiere 1. april 2018
Da stoffet Deep Red fra det ydre rum inficerer en ung pige, skynder forskeren Thomas Newmeyer sig at udnytte det, fordi det gør mennesker udødelige.

REVOLT

Premiere 1. april 2018
Efter en ødelæggende invasion fra rummet forsøger en amerikansk soldat og en fransk hjælpearbejder at skjule sig ude på landet i Kenya.

SHADOWHUNTERS: THE MORTAL INSTRUMENTS – Sæson 3

Premiere 4. april 2018
Clary Fray er en typisk teenager, hvis liv bliver vendt på hovedet, da hun finder ud af, at hun er en del af en særlig menneskerace, der har engleblod og jager dæmoner.

DAY OF THE DEAD: BLOODLINE

Premiere 5. april 2018
I Day of the Dead: Bloodline følger vi en gruppe overlevende i en bunker, hvor de prøver at finde en kur mod zombierne, der er ved at overtage verden.

ORBITER 9

Premiere 6. april 2018
En kvinde, der har været alene på et rumskib hele sit liv, bliver fortryllet af en tekniker, som pludselig kommer ind i hendes liv og vender hendes univers på hovedet.

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

Premiere 12. april 2018
Rogue One: A Star Wars Story handler om den kriminelle Jyn Erso, der får en chance til, da Rebellerne vil bruge hende til en farlig mission. Opgaven går ud på at stjæle tophemmelige tegninger over et nyt våben, som det galaktiske Imperium er ved at bygge, og som Jyns far har været ophavsmand til. Sammen med en gruppe udstødte rebeller påbegynder den unge kvinde sit livs største udfordring.

LOST IN SPACE – sæson 1

Premiere 13. april 2018
Familien Robinson er veltrænede deltagere i en misson, der skal etablere en ny koloni i rummet, men de bliver uventet trukket ud af kurs, hvilket tvinger dem til at nødlande på en fremmed planet. Det bliver farligt.

Læs vores anmeldelse på vores engelske side >

HUNGERFORD

Premiere 15. april 2018
Mens han filmer sit daglige liv til et mediekursus, opdager Cowen, at hans lille engelske landsby kan være under en overjordisk indflydelse.

THE DARKEST DAWN

Premiere 15. april 2018
En spirende filmskaber optager kaosset under en invasion fra rummet, mens hun kæmper for at holde sig i live sammen med sin søster og en gruppe overlevende.

LAD DEN RETTE KOMME IND

Premiere 17. april 2018
12-årige Oskar er de lokale bøllers foretrukne offer. Det ændrer sig, da han møder den nye nabodatter, som er lidt speciel og har forbindelse til en række makabre mord.

THE ALIENIST – sæson 1

Premiere 19. april 2018
Serien fokuserer på kriminel psykologi og har Daniel Brühl, Dakota Fanning og Luke Evans i hovedrollerne. Brühl spiller en kriminal psykolog, der går sammen med en journalist (Evans) og en kriminalassistent (Fanning) for at opklare en række mord på små prostituerede drenge.

Læs vores anmeldelse af The Alienist >

RIVERDALE – Sæson 2

Premiere 19. april 2018
Mens teenageren Archie og hans venner prøver at navigere mellem emner som sex, romantik, skolen og familien, bliver de viklet ind i et mørkt mysterium i Riverdale.

BEYOND SKYLINE

Premiere 21. april 2018
En barsk strømer ser sin søn blive bortført af rumvæsner, så han må nu gøre alt, hvad han kan, for at frigøre sin søn fra rumskibet. Beyond Skyline er fortsættelsen til Skyline.

PSYCHOKINESIS

Premiere 25. april 2018
En far, der pludselig får overnaturlige kræfter, beslutter sig for at hjælpe sin fremmedgjorte datter, der er ved at miste alt, hvad hun har levet for.

3% – Sæson 2

Premiere 27. april 2018
Med en verden i ruiner udgør et tilflugtssted på havet den eneste udvej – for de 3 %, der kan bevise, at de er værdige.

SUPERSTITION – Sæson 1

Premiere 29. april 2018
En familie med overnaturlige evner kæmper for at holde deres lille by fri for onde ånder og overjordiske besættelser.

FRIGHT NIGHT (1985)

Premiere 1. maj 2018
En teenager får hjælp af en vært fra et tv-gyserfilmshow til at tæmme en venlig vampyr.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.