Er du til eksploderende hoveder, zombier der halshugges af en helikopter og macheter og skruetrækkere, der mases ind i kranierne på de levende døde?
Så vær med i aften den 15. april, når PIX i samarbejde med Copenhagen Zombie Crawl og Twoface – Makeup and Murder fylder Skandinaviens største shoppingcenter med zombier.
Takket være George A. Romeros episke zombiefilm ‘Dawn of the Dead’, har zombier siden 1978 været uløseligt forbundet med indkøbscentre, og netop derfor flytter PIX visningen af filmen ud af biografens trygge rammer og ind i et mørkt og øde storcenter, nemlig Field’s.
Læs mere om arrangementet og køb din billet her.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg