‘Skyline’ er instrueret af brødrene Colin Strause & Greg Strause (AVPR: Aliens vs Predator – Requiem) og medvirkende er Eric Balfour, Scottie Thompson, David Zayas og Donald Faison m.fl.

Efter en sen aftenfest bliver en gruppe venner vækket midt om natten, da en kraftig stråle lyser gennem vinduet. Folk bliver pludselig trukket ind i lysstrålen og forsvinder. Snart finder de efterladte ud af, at overnaturlige kræfter er på spil, og har til hensigt at opsluge Jordens samlede befolkning. Vennerne må nu kæmpe for deres liv i en verden, der falder sammen om ørerne på dem.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg