En fortsættelse til piratfisk-gyseren ‘Piranha 3-D’ er efter en lille succes i USA bestilt af Dimension Films.

Dimension Films har bestilt en fortsættelse til ‘Piranha 3-D’, som i weekenden åbnede med $10 millioner i indtægter og fine anmeldelser. Det er ikke et særligt stort beløb, så man kunne undre sig lidt over, at det betegnes som en succes – filmen kostede nemlig $24 millioner at lave…

Det vil endnu en gang være instruktør Alexandre Aja og producer Mark Canton, der står bag.

Herhjemme må vi vente med at se den første ‘Piranha 3-D’ til 7. oktober, hvor den skal op imod den klaustrofobiske thriller ‘Buried’.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.