Amerikanerne kan jo ikke lade være med at skulle fortolke alle gode udenlandske film – denne gang kommer ‘Oldboy’ i maskineriet.

Der har længe gået rygter om, at den geniale sydkoreanske ‘Oldboy’ (2003) skulle genindspilles på engelsk, og dette er altså nu blevet officielt.

Det er instruktøren Spike Lee, der skal prøve kræfter med den amerikanske genindspilning, som originalt blev instrueret af Chan-wook Park (Thirst), der endda vandt jury-hovedprisen ved Cannes Film Festival i 2004.

Manuskriptforfatteren Mark Protosevich, som er kendt for bl.a. ‘The Cell’ og ‘I am Legend’, skal stå for historien, mens Roy Lee og Doug Davison (The Eye, The Ring, Quarantine, The Roommate mv.) skal producere.

Vi følger filmen tæt, og venter spændt på hvilke skuespillere, der blive tilknyttet.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg