Den nye trailer skulle dog efter sigende byde på både stort set alle dødsscenerne samt en afsløring af et plot-twist, så vi har valgt IKKE at se den.

Hvis du stadig har lyst til at se den, så er du i hvert fald advaret.

Tolv år efter eksplosionen af Flight 180 har Sam Lawton en forudanelse om, at broen han befinder sig på kollapser og dræber ham og mange omkring ham. Da visionen bliver til virkelighed, formår Sam at redde sig selv og et par andre. Men Sam og hans kæreste Molly opdager, at Døden stadig er efter dem, og dem der overlevede den grusomme ulykke.

I filmen medvirker Tony Todd, Emma Bell, Courtney B. Vance, Nicholas D’Agosto m.fl., og den er instrueret af Steven Quale. ‘Final Destination 5’ har premiere i de amerikanske biografer 12. august 2011 – og er ligesom 4’eren lavet i 3D.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg