Efter en uges nedtælling er den første trailer til IT (2017) landet!

Instruktør Andy Muschietti (Mama) teasede den 23. marts med et billede af en ballon med et 6-tal på, hvilket pegede på, at den første trailer til It ville komme den 29. marts. Han har efterfølgende lagt en ny ballon op med et tal mindre hver dag – og nu er den første trailer altså altså landet!

Den første It film handler om en gruppe børn, der opdager Pennywise’s eksistens og kæmper mod ham. Del 2 følger vennerne som voksne, hvor Pennywise er vendt tilbage. Optagelserne til del 2 starter til sommer, så vi forventer en premiere på del 2 i 2018.

Bill Skarsgård (bror til Alexander, søn af Stellan) fra Hemlock Grove spiller den berømte klovn, Pennywise. Jaeden Lieberher (Midnight Special) spiller lederen af børnegruppen, der derudover består af Finn Wolfhard (Stranger Things), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Hawaii Five-O), Jeremy Ray Taylor (Ant-Man) og Sophia Lillis (37). 

Læs vores anmeldelse af IT (2017) >

Se den første trailer til It (2017), der kommer i biografen den 7. september 2017 nedenfor.

Du kan også se traileren til IT: Del 2 her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg