Viaplay har offentliggjort, at de har indkøbt vampyrserien The Strain, der er baseret på bogserien af samme navn af Guillermo del Toro og Chuck Hogan.

Serien følger Dr. Ephraim Goodweather, chef for Center of Disease Control i New York City. Et mystisk virusudbrud fører lægen og hans team til en ældgammel, ond vampyrstamme. Virusudbruddet spreder sig og truer indbyggerne – hvis ingen stopper sygdommen i tide.

Den blev så stort et hit, at FX fornyede den med en sæson 2 allerede halvvejs gennem sæson 1.

Vi så de første afsnit af The Strain, da vi var i USA i sommeren 2014, og du kan godt glæde dig – det er en alternativ vinkel på hele vampyrgenren.

OPDATERING! Viaplay har skubbet den danske premieredato på The Strain til 23. oktober 2015. Serien vises også på 3+ samme dag kl. 23 – direkte efter sæsonpremieren på Extant. 

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg