**Opdateret 23/9**

Efter utallige rygter om diverse skuespillere, fik vi endelig et navn bekræftet til sæson 2 af True Detective – nemlig Colin Farrell.

I et interview med The Sunday World siger han følgende:

“I’m doing the second series. I’m so excited.”

“I know it will be eight episodes and take around four or five months to shoot. I know very little about it, but we’re shooting in the environs of Los Angeles which is great. It means I get to stay at home and see the kids.”

Farrell siger også, at resten af castet stadig er under forhandlinger.

Seriens skaber Nic Pizzolatto skriver igen den kommende sæson, som følger et blodigt mord på en korrupt forretningsmand, der findes død natten før en kæmpe transport-aftale. Tre betjente fra forskellige byer får til opgave at opklare den meget omtalte sag.

Pr. 23/9 blev det også bekræftet, at Vince Vaughn skal spille en kriminel, der prøver at hjælpe opklaringsarbejdet efter hans forretningspartner myrdes.

The Fast and the Furious instruktøren Justin Lin står for de to første afsnit.

Vi kan nok ikke forvente, at sæson 2 er klar til visning før sommeren 2015.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg