Ny ALIEN-film er på vej fra Disney og DON’T BREATHE-instruktøren Fede Alvarez. Allerede nu har den fået en premieredato i 2024. Læs mere om den nye Alien-film her!

En ny Alien-film, der endnu ikke har fået en officiel titel, er på vej. Vi ved, at det er Disney, der skal producere den, og Fede Alvarez skal instruere den. Disney ejer jo efterhånden alt fra Star Wars til Marvel, så det er ikke videre overraskende. Og instruktøren er et velkendt gyser-navn, så det er ikke helt ringe.

Fede Alvarez er kendt for at lave en ret vellykket Evil Dead reboot i 2013 og derefter Don’t Breathe i 2016. To gyserfilm som vi gav 5 splatter til.

Nu har han så formået at overbevise den oprindelige Alien-bagmand Ridley Scott om, at han kan lave en helt ny omgang, der bliver en original selvstændig spillefilm.

Alien 2024

Alien anno 2024 har fået den amerikanske premieredato 16. august 2024, så vi kan nok godt regne med en lignende dato i Danmark.

Vi ved såmænd også allerede, hvem der skal medvirke i den nye Alien-film.

Det bliver Cailee Spaeny (The Craft: Legacy, Pacific Rim Uprising) i hovedrollen. Derudover medvirker Isabela Merced, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn og Aileen Wu også.

Vi ved ikke helt, hvad plottet byder på, men vi har dog fået følgende beskrivelse:

“I denne niende omgang i den uhyre populære filmserie, befinder en gruppe unge mennesker i en fjern verden sig i en konfrontation med den mest skræmmende livsform i universet.”

Fede Alvarez har skrevet manuskriptet sammen med Rodo Sayagues (Evil Dead).

Hold øje her på siden, hvor vi nok skal opdatere med information om den ny Alien, der altså får premiere i 2024.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg