Dukken Annabelle fra Nattens dæmoner har jo fået sin egen film – og i første omgang skrev Warner Bros., at den først ville få premiere 1. januar 2015, men nu er der gode nyheder.

Filmen er nemlig pt. sat til at få dansk biografpremiere 16. oktober 2014, hvilket kun er 2 uger efter den amerikanske premiere.

Annabelle er instrueret af John Leonetti, og i den medvirker Alfre Woodard, Annabelle Wallis, Ward Horton, Eric Ladin, Brian Howe m.fl.

Se en trailer til Annabelle nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.