Pilot-afsnittet til MTVs kommende tv serie Scream skulle oprindeligt være instrueret af Scream-mesteren selv: Wes Craven. Men nu forlyder det, at den tjans overtages af Faking It instruktøren Jamie Travis.

Vi har også fået styr på castet nu: Willa Fitzgerald (Alpha House, Royal Pains), Amy Forsyth (Torment, Reign), John Karna (Premature, The Neighbors), Carlson Young (Key and Peele, The Kroll Show) og Amadeus Serafini.

Altså ikke ligefrem nogle større stjerner…

Nogle af de medvirkende i MTVs Scream serie.

Nogle af de medvirkende i MTVs Scream serie.

Piloten afsnittet fokuserer på en viral YouTube-video, der fanger hovedpersonen Audrey midt i et mord samt byens plagede fortid.

Det forventes, at serien bliver klar i foråret 2015.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg