Søger du nogle nye gyserfilm på Netflix i september 2021? Se her en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i løbet af september 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i september 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Evil Dead (2013)

Premiere på Netflix den 1. september 2021 

En gruppe venner finder en ond bog og slipper ved et uheld en sværm af blodtørstige dæmoner fri i denne genindspilning af Sam Raimis klassiske gyser.

Læs vores EVIL DEAD anmeldelse >

Grace: The Possession (2014)

Premiere på Netflix den 1. september 2021 

Grace slipper væk fra sit strenge barndomshjem og tager på college. Men hendes nye liv martres af dæmoniske kræfter, der er opsatte på at overtage hele hendes tilværelse.

Læs vores GRACE anmeldelse >

Hostel

Premiere på Netflix den 1. september 2021 

Tre ubesindige studerende rejser til Slovakiet for at finde et herberg, som angiveligt skulle være fyldt med kåde kvinder, men udsættes i stedet for ubeskrivelig tortur.

8MM

Premiere på Netflix den 1. september 2021 

En privatdetektiv styrter ned i en afgrund af ondskab, efter en enke hyrer ham til at finde ud af, om en snuff-film blandt hendes afdøde mands ejendele er ægte.

Kvinden der forsvandt / Gone Girl

Premiere på Netflix den 1. september 2021 

Nicks ægteskab skranter, og en dag, da han kommer hjem, er konen forsvundet. Da politiet starter efterforskningen, kommer der nogle chokerende sandheder for dagens lys.

Knives Out (2019)

Premiere på Netflix den 1. september 2021 

En detektiv optrævler et spind af hemmeligheder og løgne, der omgiver en succesfuld krimiforfatters død og hans foruroligende og excentriske familie.

The Darkest Hour (2011)

Premiere på Netflix den 1. september 2021 

Vi følger fem unge turister, som er strandet i Moskva, efter at verden er blevet angrebet af rumvæsner. Rumvæsnerne synes mildest talt uovervindelige, fordi de viser sig at være usynlige energiformer. Nu må de unge turister kæmpe for overlevelse og samtidig stoppe de udefrakommendes ødelæggende plan.

Læs vores THE DARKEST HOUR anmeldelse >

The Awakening (2011)

Premiere på Netflix den 3. september 2021

En hjemsøgt privatskole tilkalder Florence Cathcart, der lever af at afsløre humbug, men det sære sted får Cathcart til at stille spørgsmålstegn ved det rationelle.

Læs vores THE AWAKENING anmeldelse >

Ghostbusters (2016)

Premiere på Netflix den 3. september 2021

Efter spøgelser begynder at sværme omkring Manhattan, danner 4 kvikke kvinder en paranormal udrydelsesbande for at jage de ondsindede genfærd og forhindre en apokalypse.

The Lighthouse (2019)

Premiere på Netflix den 8. september 2021

En fyrtårnspasser fra 1890’ernes New England får mistanke om, at hans garvede partner er en farlig psykopat – men han har også selv nogle hemmeligheder.

Læs vores THE LIGHTHOUSE anmeldelse >

Into the Night: Sæson 2 (2021)

Premiere på Netflix den 8. september 2021

Efter at have fundet ly dybt under Jordens overflade, må passagererne kæmpe mod en række nye kriser og stigende spændinger i forhold til deres militære værter.

Læs vores Into the Night sæson 2 anmeldelse (engelsk) >

Kvinderne og morderen (2021)

Premiere på Netflix den 9. september 2021

Denne dokumentar følger en politichef og en mor til en myrdet i deres ihærdige forsøg på at opspore og bringe en seriemorder for retten i 1990’ernes Paris.

Læs vores engelske anmeldelse >

Kate (2021)

Premiere på Netflix den 10. september 2021

En nådesløs snigmorder, der er blevet dødeligt forgiftet på sit allersidste job, har mindre end et døgn i Tokyo til at finde ud af, hvem der bestilte opgaven og få hævn.

Læs vores KATE anmeldelse (engelsk) >

Prey (2021)

Premiere på Netflix den 10. september 2021

En vandretur i naturen bliver til en desperat kamp for at overleve for fem venner på flugt fra en mystisk snigskytte.

Læs vores PREY anmeldelse >

Lucifer: Sæson 6 (2021)

Premiere på Netflix den 10. september 2021

Lucifer fik sin forfremmelse, men vil han egentlig have jobbet? Chloe forbereder sig på at forlade efterforskergerningen, Amenadiel bliver en del af LAPD og meget mere.

Mad Dog: Sæson 1

Premiere på Netflix den 11. september 2021 (kun med engelsk kontoindstilling)

After losing his family in a tragedy, a former detective joins hands with a brilliant swindler to hunt down ugly truths and expose insurance crimes.

Bloodshot (2020)

Premiere på Netflix den 13. september 2021

En død soldat genopstår ved hjælp af en ny bioteknologi og begiver sig ud på en mission for at få hævn i denne sci-fi-film, der er baseret på en tegneserie.

Læs vores BLOODSHOT anmeldelse >

Nattens bøger / Nightbooks (2021)

Premiere på Netflix den 15. september 2021

Alex elsker skræmmende historier og skal fortælle en hver aften – ellers vil han være fanget med sin nye ven i en ond heks’ magiske lejlighed for evigt.

Læs vores NATTENS BØGER anmeldelse >

Squid Game: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 17. september 2021

Hundredvis af spillere i pengenød siger ja til en mystisk invitation om at dyste i børnelege. Der venter en fristende præmie, men indsatsen er høj.

Læs vores SQUID GAME anmeldelse >

The Father Who Moves Mountains (2021)

Premiere på Netflix den 17. september 2021

Efter hans søn forsvinder under en vandretur på et sneklædt bjerg, vil en pensioneret efterretningsofficer gøre alt – og risikere alt – for at finde ham.

Læs vores engelske anmeldelse >

Intrusion (2021)

Premiere på Netflix den 22. september 2021

Efter et røveri i et pars nye drømmehjem ender med døden, leder den traumatiserede kone efter svar – og opdager, at den virkelige fare kun lige er begyndt.

Læs vores INTRUSION anmeldelse >

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan – Sæson 1

Premiere på Netflix den 22. september 2021

Sidst i 1970’erne påstår en serievoldtægtsmand i USA, at flere personligheder kontrollerer hans opførsel, hvilket fører til en juridisk odyssé, der optager landet.

Læs vores MONSTERS INSIDE anmeldelse (engelsk) >

Jaguar: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 22. september 2021

I 1960’ernes Spanien slutter en holocaustoverlever sig til en gruppe, der søger retfærdighed mod de hundredvis af nazister, som gemte sig i landet efter 2. verdenskrig.

Læs vores JAGUAR anmeldelse (engelsk) >

Crime Stories: India Detectives – Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 22. september 2021

Vi følger politiet i Bangalore på deres arbejde og får et sjældent indblik i det vanskelige og udfordrende arbejde, fire store efterforskninger medfører.

Je Suis Karl (2021)

Premiere på Netflix den 23. september 2021

After most of her family is murdered in a terrorist bombing, a young woman is unknowingly lured into joining the very group that killed them.

Bangkok Breaking: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 23. september 2021

Wanchai er nyankommen i Bangkok og får arbejde i vejhjælpen, og med hjælp fra en journalist optrævler hun en sammensværgelse, der omfatter hele byen.

Midnight Mass (miniserie)

Premiere på Netflix den 24. september 2021

En ung karismatisk præsts ankomst afstedkommer fantastiske mirakler, ildevarslende mysterier og fornyet religiøs entusiasme i en hensygnende by desperat efter troen. Fra skaberen af The Haunting of Hill House.

Læs vores MIDNIGHT MASS anmeldelse >

No One Gets Out Alive (2021)

Premiere på Netflix den 29. september 2021

En desperat kvinde fra Mexico uden papirer flytter ind på et forfaldent pensionat i Cleveland. Så begynder de foruroligende skrig og uhyggelige syner.

Læs NO ONE GETS OUT ALIVE anmeldelse >

Kastanjemanden / The Chestnut Man: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 29. september 2021

En ung kvinde findes brutalt myrdet på en legeplads i København. Tæt ved hende opdager man en figur af kastanjer. Filmatisering af den anmelderroste roman.

Læs vores KASTANJEMANDEN anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.