Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i marts 2024? Vi har lavet en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i marts 2024.

Netflix i marts 2024 byder på flere nye originale Netflix genre-titler. Vi ser blandt andet frem til science fiction-filmen Spaceman, sci-fi-thriller-serien 3 Body Problem samt den tyske thriller-serie Signalet.

Af ældre ikke-originale Netflix-titler i marts kommer der eksempelvis Smile (2022), Last Night in Soho (2021) og Ruins (2008).

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i marts 2024 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Spaceman (2024)

Premiere den 1. marts 2024

Da en astronaut på en ensom forskningsmission indser, at hans ægteskab er i problemer, får han hjælp fra et mystisk væsen, der gemmer sig ombord på hans fartøj.

Læs vores SPACEMAN anmeldelse >

Furier / Furies: Sæson 1 (2024)

Premiere den 1. marts 2024

En ung kvinde, der vil have hævn over sin fars død, bliver involveret med Furien, der agerer som fredsbevarer i Paris’ kriminelle underverden.

Læs vores engelske FURIES anmeldelse >

Retribution (2023)

Premiere den 1. marts 2024

Med en bombe i sin bil og sine børn på bagsædet indleder en investeringsrådgiver en hektisk katten-efter-musen-jagt for at finde sin ukendte plageånd.

Shake, Rattle & Roll Extreme (2023)

Premiere den 1. marts 2024 (kun med engelsk sprogindstilling)

In this spine-chilling anthology, unsuspecting victims encounter surreal monsters, a lethal kids show and a zombie apocalypse.

Læs vores engelske anmeldelse >

Resident Alien: Sæson 1 (2021)

Premiere den 1. marts 2024

En læge i en mindre by skjuler, at han er et rumvæsen med en hemmelig mission, mens han leder efter sit forsvundne rumskib og forsøger at passe ind i omgivelserne.

Ruins (2008)

Premiere den 1. marts 2024

En idyllisk ferie i Cancun tager en farlig drejning for fire unge amerikanere, efter at en mystisk turist overtaler dem til at deltage i en arkæologisk udgravning.

Problemunge – en milliardindustri i USA (2024)

Premiere den 5. marts 2024

Mange år efter sit ophold på en streng kostskole afslører en kvinde, der stadig plages af sine oplevelser, en branche med korruption og overgreb mod børn med problemer.

Læs vores engelske anmeldelse >

Signalet / The Signal – Miniserie (2024)

Premiere den 7. marts 2024

En astronaut forsvinder, og hendes familie kaster sig ud i en hektisk jagt efter svar. Men jo mere de afdækker, desto større bliver truslen mod dem – og verden.

Læs vores SIGNALET anmeldelse >

The Gentlemen: Sæson 1 (2024)

Premiere den 7. marts 2024

Da den adelige Eddie arver familiens ejendom, opdager han, at den er hjemsted for et enormt cannabisimperium – og at ejerne har tænkt sig at blive.

Læs vores engelske THE GENTLEMEN anmeldelse >

ARA San Juan: Ubåden, der forsvandt (2024) – Dokuserie

Premiere den 7. marts 2024

Interviews med eksperter og pårørende danner grundlag for denne undersøgende dokumentarserie om en militær ubåds tragiske og rystende forsvinden i 2017.

Damsel (2024)

Premiere den 8. marts 2024

En ung kvindes ægteskab med en charmerende prins forvandles til en hård kamp på liv og død, da hun tilbydes som menneskeoffer til en ildspyende drage.

Læs vores DAMSEL anmeldelse >

Cat Person (2023)

Premiere den 13. marts 2024

Efter en frygtelig første date med en ældre fyr, mistænker en universitetsstuderende, at der gemmer sig noget uhyggeligt bag hans harmløse udtryk.

Læs vores CAT PERSON anmeldelse >

24 Hours with Gaspar (2024)

Premiere den 14. marts 2024

Med kun 24 timer tilbage at leve i følger en privatdetektiv en række forvirrende spor for at opklare sin barndomsvenindes forsvinden.

Læs vores engelske anmeldelse >

Last Night in Soho (2021)

Premiere den 15. marts 2024

En modestuderende drømmer sig selv tilbage til 1960’erne, hvor hun møder en smuk sangerinde. Men det glamourøse eventyr begynder hurtigt at slå revner.

Læs vores LAST NIGHT IN SOHO anmeldelse >

Outreau-sagen: Et fransk mareridt (2024) – Dokuserie

Premiere den 15. marts 2024

Denne dokuserie ser tilbage på den tragiske historie om børnemishandling og katastrofale juridiske fejl i Outreau-sagen, en af ​​fransk histories største skandaler.

Læs vores engelske anmeldelse >

Jernhånden / Iron Reign: Sæson 1 (2024)

Premiere den 15. marts 2024

Joaquín Manchado styrer sit narkoimperium med hård hånd fra Barcelonas havn – indtil en ny forsendelse skaber problemer for både forretningen og familien.

Læs vores engelske anmeldelse >

Homicide: New York – Sæson 1 (2024)

Premiere den 20. marts 2024

Efterforskere og anklagere genbesøger deres mest udfordrende drabssager i denne skræmmende true-crime-dokuserie fra skaberen af Law & Order.

Læs vores HOMICIDE anmeldelse >

3 Body Problem: Sæson 1 (2024)

Premiere den 21. marts 2024

Fem geniale venner gør rystende opdagelser på tværs af kontinenter og årtier, mens videnskabens gåder afsløres, og en eksistentiel trussel dukker op.

Læs vores 3 BODY PROBLEM anmeldelse >

Smile (2022)

Premiere den 21. marts 2024

En psykiaters liv falder fra hinanden, da et uhyggeligt møde med en patient eksponerer hende for en nådesløs ondskab med et frygteligt smil.

Læs vores anmeldelse af SMILE her >

The Believers: Sæson 1 (2024)

Premiere den 27. marts 2024

Da deres opstartsvirksomhed er ved at krakke, udtænker tre iværksættere et risikabelt fupnummer i et buddhistisk tempel for at betale et enormt lån tilbage i tide.

Hvil i fred / Rest In Peace (2024)

Premiere den 27. marts 2024

Sergio kæmper med store økonomiske problemer og et skrantende helbred. Ved et af skæbnens luner kan han måske sikre sin familie. Prisen? At han er væk – for altid.

The Martian (2015)

Premiere den 27. marts 2024

En astronaut kæmper for at overleve og få sendt en besked hjem fra Mars, da han er blevet efterladt der, efter at alle tror, han er omkommet i en støvstorm.

Frygtens pris / The Wages of Fear (2024)

Premiere den 29. marts 2024

For at forhindre en dødbringende eksplosion har et illegalt hold 24 timer til at køre to lastbiler med nitroglycerin gennem en ørken fyldt med farer.

Glass (2019)

Premiere den 30. marts 2024

En mand med dissociativ identitetsforstyrrelse og en selvbestaltet sikkerhedsvagt støder på en skyggeagtig person med hemmeligheder på et psykiatrisk hospital.

Læs vores GLASS anmeldelse >

Studio 666 (2021)

Premiere den 31. marts 2024

Foo Fighters bliver mødt af mørke kræfter, da bandet går i studiet for at indspille deres 10. album. Studiet befinder sig på en ejendom med en uhyggelig forhistorie.

Dual (2022)

Premiere den 31. marts 2024

Da en dødeligt syg kvinde køber en klon til at overtage sin plads, opdager hun, at hun faktisk kan leve videre – hvis hun kan besejre sin klon i en kamp til døden.

Wolf (2021)

Premiere den 31. marts 2024

På en afsidesliggende klinik for patienter med artsidentitetsforstyrrelser kommer en ung mand på kant med en skånselsløs læge, som vil gå meget langt for at helbrede ham.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.