Instruktør/manuskriptforfatter/producer Paul W.S. Anderson har nu afsløret, at han er gået i gang med at arbejde på den sjette film i serien af Resident Evil, og dette bliver nok den sidste film.

Arbejdstitlen er pt. Resident EvilThe Final Chapter, men det er også muligt, at den ender med at blive ved med at hedde det. Filmen skydes i 3D, som filmserien efterhånden har til vane for.

Paul siger følgende:

Resident Evil: The Final Chapter is the working titleIt may end up being the final title, but that’s what’s written on the front page of my script… I’m right in the middle of [the first draft].

Sony og Screen Gems, der står bag filmen, har indtil videre tjent godt på filmserien, som er den mest indtjenende spil-til-film adaption, så man kan undre sig lidt over, at de umiddelbart har valgt ikke at lave flere.

Det forventes, at Paul W.S. Anderson’s hustru Milla Jovovich vender tilbage i hovedrollen som Alice, mens Li Bingbing endnu en gang skal spille Ada Wong.

Hvornår filmen udkommer vides endnu ikke.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg