Bogen, skrevet af Susan Hill, er tidligere blevet indspillet til TV i 1989, men nu skal filmen op på det store lærred – og der tales endda om at gøre det i 3D, men dette er ikke endeligt bekræftet.

Historien handler om en ung advokat, der er beordret til at rejse til en fjern landsby for at tage sig af en afdød kundes papirer. Under sit ophold ser den unge mand en mystisk kvinde kun klædt i sort, hvilket fører til afsløringen af en tragisk hemmelighed.

Jane Goldman (Kick-Ass, Stardust) skal stå for manuskriptet, mens Hammer Films og Talisman Films står bag produktionen. Filmen forventes at udkomme næste år.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg