Det officielle website til ’Fritt Vilt 3’ viser nu en teaser trailer til den sidste film i den norske gyser-trilogi, som er en prequel til de to forrige.

Den første film handlede om en håndfuld venner, kæresteparrene Jannicke & Eirik og Ingunn & Mikael samt singlefyren Morten Tobias, der drog på snowboardtur i Jotunheimen. De søgte ly på et hotel efter en ulykke, men de opdagede, at de ikke var alene, som først antaget.

Den anden film handler om det videre forløb – jeg vil helst ikke afsløre noget for dem, der ikke har set filmene. Men den tredje film er så en forhistorie til de to andre film og foregår 20-30 år før, så det er nye karakterer, som er med.

‘Fritt Vilt 3’ har premiere i de norske biografer 15. oktober 2010.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg