Her er en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i august 2023.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i august 2023 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

V for Vengeance (2022)

Premiere den 1. august 2023

To vampyrsøstre, der dårligt kender hinanden, slår sig sammen for at redde deres mistede søskende og nedkæmpe den blodtørstige klan, der myrdede deres forældre.

Crawlspace (2022)

Premiere den 1. august 2023

Efter at en blikkenslager er vidne til, at to krybskytter begår et brutalt mord i en afsidesliggende hytte i Oregon, må han kæmpe for sit eget liv.

Soulcatcher (2023)

Premiere den 2. august 2023

En lejesoldats mission om at erobre et våben, der gør folk til hjernedøde mordere ender som et hævntogt, da hans egen bror bliver ramt af våbnet.

Læs vores engelske SOULCATCHER anmeldelse >

Zom 100: Bucket List of the Dead (2023)

Premiere den 3. august 2023

Han er firmaets mand, Han bliver mobbet af sin chef og knokler døgnet rundt, men et zombie-udbrud får ham til at føle sig i live.

Læs vores engelske ZOM 100 anmeldelse >

Limousineadvokaten / The Lincoln Lawyer: Sæson 2 – Del 2 (2023)

Premiere den 3. august 2023

Efter en ulykke genstarter stjerneadvokaten Mickey Haller i Los Angeles sin karriere – og sin Lincoln – da han påtager sig en drabssag.

Venom 2: Let There Be Carnage (2021)

Premiere den 7. august 2023

Mens Eddie Brock og Venom forsøger håndtere deres vanskelige indbyrdes forhold, opstår en ny trussel i form af seriemorderen Cletus Kasady og en ny symbiot fra rummet.

Læs vores VENOM 2 anmeldelse >

Zombieverse: Sæson 1 (2023)

Premiere den 8. august 2023

I Seoul går et udbrud af zombievirus helt amok. Hvem kan snøre de levende døde foran de udfordrende gæster og slippe væk i live? (Reality serie)

Læs vores engelske ZOMBIEVERSE anmeldelse >

Home for Rent (2023)

Premiere den 10. august 2023

Da hendes gode lejere går amok, bliver en udlejer terroriseret af en kult, der tilsyneladende har hvervet hendes mand, og som nu retter blikket mod hendes datter.

Læs vores HOME FOR RENT anmeldelse >

Marry My Dead Body (2023)

Premiere den 10. august 2023

Da han finder en mærkelig konvolut tager betjenten Ming-hans liv en uhyggelig drejning: Han er nu gift med en spøgelsesmand, og de skal opklare en forbrydelse sammen.

Painkiller – Miniserie (2023)

Premiere den 10. august 2023

Årsagerne til og konsekvenserne af opioidkrisen i USA foldes ud i denne miniserie, der følger synderne, ofrene og en efterforsker, der leder efter sandheden.

Læs vores PAINKILLER anmeldelse >

Heart of Stone (2023)

Premiere den 11. august 2023

En efterretningsagent i et fordækt, globalt fredsbevarende bureau må skynde sig for at forhindre en hacker i at stjæle et værdifuldt – og farligt – våben.

Læs vores engelske HEART OF STONE anmeldelse >

Ghostbusters: Afterlife (2021)

Premiere den 14. august 2023

En ny start i en mindre by afslører tegn på en ung families skjulte overnaturlige arv – og får mørke paranormale kræfters tørst efter hævn til at blusse op.

Læs vores GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE anmeldelse >

Jodie: Den udvalgte / The Chosen One: Sæson 1 (2023)

Premiere den 16. august 2023 

12-årige Jodie fra Baja California Sur opdager, at han har Jesus-lignende evner. Kan han leve op til ansvaret og sin skæbne?

Læs vores engelske THE CHOSEN ONE anmeldelse >

Mask Girl: Sæson 1 (2023)

Premiere den 18. august 2023 

En kontormedarbejder, der er usikker på sit udseende, arbejder som maskeret internetpersonlighed om natten – indtil en række skæbnesvangre begivenheder ændrer alt.

Læs vores MASK GIRL anmeldelse >

Who is Erin Carter? Sæson 1 (2023)

Premiere den 24. august 2023 

Erin Collantes, en britisk lærer i Spanien, bliver fanget i et supermarkedsrøveri. Da en af røverne hævder at genkende hende, ser hendes liv ud til at blive optrevlet.

Ragnarok: Sæson 3 (2023)

Premiere den 24. august 2023 

I en norsk by, der er truet af forurening og smeltende gletsjere, føles verdens undergang alt for nærværende. Der skal en legende til for at bekæmpe gammel ondskab.

Læs vores RAGNAROK S3 anmeldelse >

Bogklubmorderne / Killer Book Club (2023)

Premiere den 25. august 2023 

Otte gyserfans må kæmpe for deres liv, da en dræberklovn, der tilsyneladende kender til deres fælles hemmelighed, begynder at gøre det af med dem en efter en.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.