Vi har fået et tip fra folkene bag filmen om, at en ny dansk horrorfilm kommer i slutningen af 2010.

Under 2. verdenskrig i nazi-besatte Danmark hjalp lokale fiskere jøder med at flygte til Sverige. Turen var ikke billig, og prisen blev endnu højere for familien Landau, der var tvunget til at forlade deres yngste datter Emma. Hun ville blive skjult af sin mors ven, mens hun ventede på en chance for at følge efter hendes familie.

Nazisterne ansatte selv fiskere til at fragte flygtede jøder til en fjern og skjult udryddelseslejr dybt i de mørke skove i Sverige. Dette blev skæbnen for hele Emmas familie.

Som tiden gik, voksede Emma op og så nazisterne tabe krigen, magten i Europa skiftede og hendes mors ven døde. Hun fik aldrig nogle nyheder om sin families skæbne, så hun beslutter sig for at følge deres spor, og afdække hvad der skete med dem i Sverige. Men hvad hun og hendes venner fandt, var ondt ud over deres vildeste fantasi.

I filmen medvirker Maja Mae, Caspar Fomsgaard, Dennis Haladyn, Line Østergaard og Behruz Banissi.

Den er produceret af Morten Andreas Olsen, og Martin Bech har skrevet manuskriptet.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg