Manuskriptforfatter Andrew Kevin Walker skrev manuskriptet til en af mine store favoritter Se7en. Nu står han også bag den kommende Psycho Killer.

Psycho Killer har været på tale med Eli Roth som producent, men nu bliver det så 8MM og Zombieland produceren Gavin Polone , der skal instruere filmen. Det var også Andrew Kevin Walker, der skrev manuskriptet til 8MM, så de har samarbejdet tidligere.

Psycho Killer handler om en morder uden navn, der bærer en maske og forfølger forskellige mennesker over hele USA, hvor han efterlader en stribe blodige ofre til Satan. Han støder tilfældigvis på en patruljebetjent, hvilket ender tragisk, men denne gang er der et vidne: Betjentens hustru, Jane, der også er betjent. Hun har netop opdaget, at hun er gravid, så da hun mister sin mand, beslutter hun sig for at hævne ham.

Vi ved endnu ikke, hvem der skal spille rollerne, men vi holder øje med projektet.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.