En Insidious spin-off er på vej! Den kommer til at hedde Thread: An Insidious Tale og har Mandy Moore & Kumail Nanjiani i hovedrollerne. Læs mere om den nye gyserfilm her!

Insidious spin-off-filmen Thread: An Insidious Tale bliver det sjette kapitel i Insidious horror-franchisen, der handler om almindelige mennesker, der bliver fanget af dæmoniske kræfter.

I stedet for at være en fortsættelse i filmserien, bliver det et nyt skud på stammen.

Thread: An Insidious Tale handler om et ægtepar, der rejser tilbage i tiden, så de kan forhindre deres unge datters død. Konsekvenserne viser sig selvfølgelig at være alvorlige.

Ægteparret skal spilles af Mandy Moore (47 Meters Down) og Kumail Nanjiani (Silicon Valley).

Insidious spin-off på vej

Solide kræfter bag filmen

Bag Thread: An Insidious Tale står Screen Gems, Blumhouse og James Wans Atomic Monster.

Spinoff-filmen skrives og instrueres af Jeremy Slater, der tidligere har været skaber af Marvel-serien Moon Knight, medskaber af Netflix-serien The Umbrella Company, og (mest interessant) skaber af gyserserien The Exorcist (sæson 1 kan varmt anbefales – den ligger på Prime Video). Dette bliver hans spillefilmsdebut som instruktør.

Det vides endnu ikke, hvornår Thread: An Insidious Tale udkommer. Men hold øje med siden her for nyt!

I mellemtiden skal vi ikke vente så længe på den næste Insidious-film, da Insidious: The Red Door kommer i biografen til juli.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg