Opdatering: Der skete efterfølgende det, at IT (2017) fik ny instruktør og skuespillere. Læs mere her >

Den kommende genindspilning af Stephen King miniserien IT har fundet sin nye Pennywise – noget overraskende bliver det den unge brite Will Poulter, som mest er kendt for komedien We’re the Millers samt action/sci-fi filmen The Maze Runner. Han har dog også en skurkerolle i den kommende The Revenant med Leonardo DiCaprio, og det siges, at han er ganske overbevisende i denne.

PennywiseTrue Detective instruktøren Cary Fukunaga sidder denne gang i instruktørstolen, og det siges, at han ikke kunne stå for Will Poulters audition til rollen som Pennywise.

Genindspilningen bliver fordelt på to spillefilm – den første film handler om en gruppe børn, der opdager Pennywise’s eksistens og kæmper mod ham, mens den anden film følger vennerne som voksne, hvor Pennywise er vendt tilbage. Will Poulter skal være med i begge film, så han får en stor rolle at udfylde.

Optagelserne går i gang her til sommer, så vi forventer at få flere navne tilknyttet projektet meget snart.

Se klip med den originale Pennywise nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg