OPDATERET 2. januar 2011:

Det viser sig efterfølgende, at det ikke er klip fra Oren Peli’s ‘Area 51’, men fra en anden film med samme tema, som hedder ‘051: Confidential‘.

***************************

Af ukendte årsager har den amerikanske professor Wheeler Winston Dixon fået fingrene i nogle få klip fra ‘Area 51’ – dem kan du se i en video, hvor han taler om super-low-budget film.

‘Area 51’ har følgende plot:

Chris, en ekspert i astronomi og rumvæsener, inviterer den skeptiske Paul og deres fælles ven Rob på en tur til Las Vegas. I virkeligheden er den sande hensigt med turen, at Chris skal mødes med en tidligere ansat i Area 51, for at få sandheden om Area 51 og de rumvæsener, rygtet vil vide befinder sig der. Under køreturen møder de 3 kammerater pigen Natalie, som påstår hun har været bortført af rumvæsener. Hendes tilstedeværelse kan måske lette Chris’ længe ønskede kontakt med væsener fra rummet…

‘Area 51’ har dansk biografpremiere den 2. februar 2012.

Hold øje med ‘Area 51’ omkring 1:30.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg