Der er nu kommet et officielt plot på banen til de sidste to ‘REC’-film – ‘ 3: Genesis’ og ‘[REC] 4: Apocalypse’.

[REC] 3: Genesis

Koldo og Clara skal til at fejre den vigtigste dag i deres liv: Deres bryllup. Alt synes at køre gnidningsfrit, og bruden, gommen og deres familier nyder en dejlig dag… Lige indtil nogle af gæsterne begynder at vise tegn på en mærkelig sygdom. Før de ved, hvad der sker, befinder bruden og brudgommen sig midt i et helvede, da brylluppet ender i en voldsrus. Midt i kaoset bliver Koldo og Clara adskilt og begynder en desperat søgen efter hinanden. Hvad der startede ud som en idyllisk dag, bliver hurtigt et mareridt af den værste slags…

‘[REC] 3: Genesis’ har premiere i Spanien den 30. marts 2012, og den instrueres af Paco Plaza.

 

[REC] 4: Apocalypse

Angela Vidal, den unge tv-reporter, der kom ind i bygningen med nogle brandmand, formår at komme ud i live, men hvad soldaterne ikke ved er, at hun bærer kilden til den mærkelige infektion. Hun tages til en midlertidig karantæne-facilitet, hvor hun bliver nødt til at opholde sig i isolation i flere dage: En gammel olietanker, som ligger flere kilomenter fra kysten og er omgivet af vand på alle sider, er blevet specielt rustet til karantænen.

Det vides ikke præcis, hvornår [REC] 4: Apocalypse udkommer, men den instrueres af Jaume Balaguero.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg