Stephen King har netop annonceret på sin Twitter profil, at IT genindspilningen begynder snart!

Det er det første, vi hører om filmen, siden det kom frem, at True Detective instruktøren Cary Fukunaga sprang fra pga. uoverensstemmelser, og Mama instruktøren Andy Muschietti overtog tjansen.

Rygterne siger, at optagelserne til første del af IT anno 2017 begynder i Toronto, Canada den 27. juni og fortsætter frem til 6. september 2016.

Vi ved endnu ikke, hvem der skal spille med i filmen, men dengang Cary Fukunaga sad i instruktørstolen, var den unge brite Will Poulter overraskende blevet valgt som den nye Pennywise. Det siges, at der ikke er en kontrakt på ham længere, men det betyder ikke, at han ikke alligevel ender med at få rollen. Andy Muschietti har udtalt i et interview, at Will Poulter stadig er førstevalg til rollen, så hvis han stadig er interesseret, og hans kalender passer, så får han nok chancen igen.

I modsætning til mini-serien fra 1990 bliver filmversionen mere blodig og uhyggelig – det er i hvert fald planen ifølge instruktøren. Genindspilningen bliver fordelt på to spillefilm – den første film handler om en gruppe børn, der opdager Pennywise’s eksistens og kæmper mod ham, mens den anden film følger vennerne som voksne, hvor Pennywise er vendt tilbage.

Vi forventer flere nyheder om castet inden længe, og så rapporter vi selvfølgelig videre.

Læs vores anmeldelse af IT (2017) >

OPDATERING APRIL 2016: Filmen har fået den amerikanske biografdato 8. september 2017. Nu afventer vi bare en dansk biografdato. Will Poulter kommer ikke til at spille Pennywise, da hans kalender ikke er ledig over sommeren, så jagten er gået ind på en ny skuespiller til rollen.

OPDATERING JUNI 2016: Pennywise er fundet! Bill Skarsgård (bror til Alexander, søn af Stellan) fra Hemlock Grove skal spille den berømte klovn. Jaeden Lieberher (St. Vincent) skal spille lederen (spillet af Jonathan Brandis i den originale film) af børnegruppen, der ellers spilles af Finn Wolfhard (Supernatural), Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs og Jeremy Ray Taylor (Ant-Man).

Bill Skarsgård - Pennywise

Bill Skarsgård

OPDATERING JULI 2016:

Filmen har nu fået en dansk biografdato, som er dagen før den amerikanske premiere. It får premiere i de danske biografer den 7. september 2017.

Første billede af Pennywise i skikkelse af Bill Skarsgård

OPDATERING AUGUST 2016:

Pennywise i fuld kostume

Pennywise i fuld kostume

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg