Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i januar 2022? Se her en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i løbet af januar 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i januar 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Hypnotisøren (2012)

Premiere den 1. januar 2022

Da en dreng overlever en massakre, hvori hans forældre og søster bliver dræbt, tilkalder politiet en hypnotisør for at lokke en beretning ud af den skræmte teenager.

Les morsures de l’aube (2001)

Premiere den 1. januar 2022

En snarrådig vagabond bliver lokket af et kontant tilbud til at opstøve en sky kendis i det lurvede parisiske natteliv i denne forførende vampyrfortælling.

Titler, der har premiere den 2. januar 2022

Saw
Lad den rette komme ind
The Dark Tower
Underworld: Blood Wars
Resident Evil: The Final Chapter
R.I.P.D.

Ødemarken / The Wasteland (2021)

Premiere den 6. januar 2022

En familie i 1800-tallet lever afsides og opsøges af et ondt væsen, der nærer sig ved frygt. Kan lille Diego redde sin mor fra uhyret – og fra hende selv?

Læs vores ØDEMARKEN anmeldelse >

Mother/Android (2021)

Premiere den 7. januar 2022

I en postapokalyptisk verden, der rystes af et voldsomt androideoprør, forsøger en ung gravid kvinde og hendes kæreste desperat at komme i sikkerhed.

Læs vores MOTHER/ANDROID anmeldelse >

Brazen (2022)

Premiere den 13. januar 2022

Krimiforfatteren Grace Miller har et knivskarpt instinkt for motiver – og hun får brug for al sin ekspertise, når hun skal løse mysteriet om mordet på sin søster.

Læs vores BRAZEN anmeldelse >

ARCHIVE 81: Sæson 1 (2022)

Premiere den 14. januar 2022

En arkivar får til opgave at restaurere nogle beskadigede videobånd og bliver trukket ind i et mysterie, der involverer den forsvundne instruktør og en dæmonisk sekt.

Læs vores ARCHIVE 81 anmeldelse >

Blumhouse’s Fantasy Island

Premiere den 17. januar 2022

Den enigmatiske Mr. Roarke gør sine heldige gæsters hemmelige drømme til virkelighed på et luksuriøst, men fjerntliggende tropisk feriested. Men da fantasierne bliver til mareridt, skal gæsterne løse øens mysterium for at flygte med livet i behold.

Læs vores FANTASY ISLAND anmeldelse >

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (2022)

Premiere den 18. januar 2022

I denne uhyggelige dokumentarserie manipulerer en hensynsløs svindler sine ofre ved at foregive at være en britisk spion og efterlader ruinerede familier i sit kølvand.

Læs vores THE PUPPET MASTER anmeldelse >

Snowpiercer: Sæson 3 (2022)

Premiere den 25. januar 2022 (ugentlige afsnit)

Seks måneder senere fortsætter Layton med at søge kloden efter levedygtige forhold, mens Wilford — drevet af raseri og hævn — fortsætter jagten.

Chosen: Sæson 1 (2022)

Premiere den 27. januar 2022

En teenager får sin verden vendt på hovedet, da hun opdager den foruroligende sandhed, der lurer i hendes søvnige danske by. Fra skaberne af “The Rain”.

Læs vores CHOSEN anmeldelse >

Feria: Det mørkeste lys / The Darkest Light – Sæson 1 (2022)

Premiere den 28. januar 2022

I 1990’ernes Andalusien fryses to søstre ud og søger efter sandheden, da deres forsvundne forældre anklages for at have dræbt 23 mennesker i et kultritual.

Læs vores FERIA anmeldelse (engelsk) >

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window: Sæson 1 (2022)

Premiere den 28. januar 2022

Stimuleret af vin, piller, gryderetter og en overaktiv fantasi bliver Anna besat af en lækker genbo. En dag bliver hun vidne til et mord – eller gør hun?

Læs vores THE WOMAN IN THE HOUSE anmeldelse >

IN FROM THE COLD: Sæson 1 (2022)

Premiere den 28. januar 2022

En amerikansk enlig mor bliver afsløret som tidligere russisk spion og må håndtere både familielivet, sine formskiftende evner og en ubehagelig fjende.

Læs vores IN FROM THE COLD anmeldelse (engelsk) >

All of Us Are Dead: Sæson 1 (2022)

Premiere den 28. januar 2022

Da der udbryder en zombievirus på et gymnasium, må eleverne kæmpe sig ud – eller ende som en af de smittede.

Læs vores ALL OF US ARE DEAD anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg