Filmen er skrevet og instrueret af F. Javier Gutiérrez og beskrives af Fangoria som filmen, der får slutningen af Frank Darabont’s ‘Mist’ til at ligne en børnefilm! Filmen blev også udvalgt til at lukke LA Screamfest.

Hvad ville du gøre, hvis du vidste, at jorden ville gå under om 72 timer? En enorm meteor, 10 gange større end den, der udslettede dinosaurerne, vil ramme Jorden om tre dage. I den spanske by Laguna, har Ale (Victor Clavijo) planer om at tilbringe sine sidste dage med at drikke og lytte til musik. Hans planer bliver dog afbrudt, da hans mor beder om hans hjælp. Thomas, Ale’s succesfulde bror, har fire børn der er alene hjemme, og moderen ønsker at se dem, inden jorden går under.

Vi krydser fingre for, at den vises til en filmfestival herhjemme – et godt bud kunne være fx CPH:PIX. Ellers kan den købes på dvd region 1 fra den 3. november.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.