Som vi frygtede, men samtidig regnede med, er det blevet besluttet at sende den seneste ‘Saw VI’ direkte på dvd/Blu-Ray herhjemme.

Det er Scanbox, der udgiver ‘Saw VI’ på dvd/Blu-Ray den 23. februar 2010.

I ‘Saw VI’ har Costas Mandylor endnu engang rollen som FBI-agent Hoffman, der sørger for at videreføre Jigsaws sadistiske arv. Kevin Greutert er instruktør på filmen, der havde amerikansk premiere den 23. oktober.

Filmen kan dog ses på det store lærred en enkelt dag; Fredag den 13. november kl. 23.59 i udvalgte byer. Filmen vil være utekstet, men til gengæld er det en digital version. Se www.kino.dk for billetbestilling.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.