Serien har allerede taget horror verdenen med storm og har vundet adskillige priser. Heaven of Horror har set sæson 1 på dvd, og vi er ovenud begejstrede for denne lille perle!

Efter opfindelsen af masseproduceret, syntetisk blod har USAs vampyrer forladt deres kister og er begyndt at bevæge sig rundt blandt almindelige dødelige. I Louisiana falder den telepatiske servitrice Sookie Stackhouse for den sexede og 173 år gamle vampyr Bill Compton, hvis tanker hun dog ikke kan læse. Efter at Sookie har reddet Bill fra et par brutale "vampyr-drænere", står den gamle vampyr i gæld til hende – og Sookie beslutter sig for at teste hans taknemmelighed, da de er alene sammen – i mørket!

True Blood bliver vist på TV 2 Zulu i aften kl. 21.50 og de kommende onsdage.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.