CALLS er en ny apokalyptisk sci-fi-serie fra gyserinstruktøren Fede Álvarez. Det er en remake af et fransk koncept, der har kørt flere sæsoner. Sæson 1 af denne nye serie lander på Apple TV+ den 19. marts 2021. Læs mere og find link til Calls sæson 1 anmeldelse her!

Calls er en ny Apple TV+ serie, der består af 9 korte lydspil, der alle er instrueret af Fede Álvarez. Hvis det navn lyder bekendt, så er det nok fordi, de fleste gyserfans kender ham som instruktør på bl.a. Evil Dead-genindspilningen samt Don’t Breathe.

Den nye Apple TV+ serie er baseret på en fransk serie af Timothée Hochet, og vi er altså ude i en lydoplevelse, der kun understøttes af simple visuelle elementer. Det er dog meget mere effektfuldt, end det måske lyder – sjovt nok.

Gennem en række intense telefonsamtaler skildrer Calls en gruppe mennesker, der får deres liv vendt på hovedet i optakten til en apokalyptisk begivenhed. Vi møder en række interessante karakterer, der gennem en længere periode har oplevet et væld af mærkelige ting. Oftest noget med at tiden opfører sig markant anderledes end normalt!

Blandt de medvirkende finder du en lang række stjerner som:

Aaron Taylor-Johnson, Aubrey Plaza, Ben Schwartz, Clancy Brown, Danny Huston, Danny Pudi, Edi Patterson, Jaeden Martell, Jennifer Tilly, Joey King, Judy Greer, Karen Gillan, Laura Harrier, Lily Collins, Mark Duplass, Nick Jonas, Paola Nuñez, Paul Walter Hauser, Pedro Pascal, Riley Keough, Rosario Dawson og Stephen Lang.

Calls tv-serie på Apple TV+

Sæson 1 Calls anmeldelse

Ovre på vores engelsksprogede søster-site heavenofhorror.com har vi lavet en fuld sæson 1 anmeldelse. Hele sæsonen består af 9 afsnit, der kun varer ca. 15-20 minutter. Du kan altså nemt se hele sæson 1 af Calls på en god aften.

Som vores anmeldelse afslører (vi giver den 5 ud af 5 splatter), er den altså virkelig værd at se… eller rettere, høre og opleve. Selv hvis ikke du er til “hørespil” som lydbøger eller podcasts, så giv den lige et skud. Når nu afsnittene kun varer et kvarters tid, kan du snildt give den en chance uden at spilde en aften, hvis det bare ikke er dig.

Du kan læse vores engelske sæson 1 anmeldelse af Calls her >

Igen, husk nu på at det altså ér Fede Álvarez, der står bag denne engelsksprogede udgave af konceptet. Vi forventer da også klart, at der kommer en sæson 2 af Calls til Apple TV+, hvis bare denne første omgang får godt fat i publikum. Og dét bør den altså gøre!

Se en trailer til sæson 1 af Calls tv-serien nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.