The Walking Dead: World Beyond er den tredje serie fra The Walking Dead-universet, og du kan se den herhjemme. Den får nemlig premiere på Amazon Prime Video i Danmark til oktober i 2020. Læs mere om den nye World Beyond serie her!

World Beyond er den anden spin-off serie i The Walking Dead-universet. Den første var naturligvis Fear The Walking Dead, der i perioder har været markant bedre end originalen – og andre gange, markant dårligere. 

Denne nye zombieserie er skabt af Scott M. Gimple (The Walking Dead) i samarbejde med Matt Negrete (White Collar), så vi har habile serieskabere bag denne spin-off.

The Walking Dead: World Beyond følger den første generation af unge, der vokser op i det apokalyptiske zombie-univers. De primære roller spilles af Annet Mahendru, Aliyah Royale, Nico Tortorella (The Following) og Alexa Mansour. Sidstnævnte vil du måske genkende fra Unfriended: Dark Web (læs vores anmeldelse her).

Derudover medvirker de relativt ukendte Nicolas Cantu og Hal Cumpston samt (ikke mindst) Emmy®-vinderen Julia Ormond (Chained).

Fokus skulle særligt komme til at være på to kvindelige karakterer, hvilket også er ret tydeligt i traileren. En anden ting, der er tydeligt er, at vi virkelig er kommet nogle år ud i fremtiden.

The Walking Dead: World Beyond vises på Amazon Prime Video herhjemme

I modsætning til de to andre The Walking Dead serier vil The Walking Dead: World Beyond blive vist på Amazon Prime Video herhjemme.

Det vil sige, at hovedserien The Walking Dead ligger (primært) hos Xee med alle 10 sæsoner, Fear The Walking Dead er hos HBO Nordic, og nu kommer den tredje serie til at ligge hos Amazon Prime Video.

Det er ikke nemt at være zombieserie-fan, når man skal have så mange streamingtjenester for at se alle serier. Forhåbentlig bliver World Beyond en serie, der leverer varen, så man gerne vil gøre den ekstra indsats for at kunne se den.

The Walking Dead: World Beyond anmeldelse

Vi har lavet en anmeldelse af den nye zombieserie, som du kan læse på vores engelske søstersite heavenofhorror.com. Vi kan godt afsløre, at vi ikke var imponeret, efter vi havde set pilotafsnittet!

Læs vores engelske anmeldelse af The Walking Dead: World Beyond her >

Andre gode serier på Amazon Prime Video

Nu er der dog heldigvis også andre gode ting på Amazon Prime Video. Serier som The Man in the High Castle og den nye The Boys er faktisk begge et abonnement værd!

For gyserfans, med hang til det mere dystre, er der også antologiserien Lore (læs vores sæson 2 anmeldelse her) og Joe Hill serien NOS4A2. Og sidst, men absolut ikke mindst, slår vi også gerne et ekstra slag for The Terror, som vi anmeldte sæson 1 af her >

The Walking Dead: World Beyond får premiere den 4. oktober 2020 på Amazon Prime Video i Danmark.

Se traileren for den nye The Walking Dead spin-off serie nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg