Instruktøren Josh C. Waller er klar med sin spillefilmsdebut – den brutale kvinde-film, Raze, der handler om kvinder, der skal slås til døden med de bare næver.

En ung kvinde bliver bortført af en hemmelige organisation, hvorefter hun vågner op sammen med halvtreds andre kvinder, der lige som hende er tvunget til at kæmpe for deres liv i et ufattelig helvede. Èn mod én med de bare næver. Og det er til døden.

Hovedrollerne spilles af stuntkvinden Zoe Bell (Oblivion, Witch Hunters) og Rachel Nichols (Star Trek, P2) – og så har den tidligere så yndige Sherilyn Fenn også en større rolle.

Raze har amerikansk VOD og biografpremiere den 10. januar 2014.

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.